Werkwijze

Banner laten maken
in 5 stappen

Wil jij banners laten maken? Wij maken html5 banners op maat in vijf heldere stappen. Zo heb jij in vijf werkdagen je bannerset gereed en kan jouw reclame campagne online.

bannerset offerte aanvragen
Toch nog een vraag? 
Bel 010 - 2680368

Offerte

Duidelijke afspraken vinden wij fijn. Daarom maken wij graag een offerte met daarin de te leveren bannerset, levertijd en prijsafspraak. Start nu en vraag een offerte aan.

Briefing

Voordat wij aan het werk gaan hebben wij graag alles duidelijk. Daarom vragen wij alles aan te leveren via de creation wetransfer. Denk hierbij aan logo's, lettertypes, foto materiaal en eventuele eerdere ontwerpen.

Ontwerp

Nu gaan wij lekker creatief aan de slag. Wij maken een grafisch ontwerp bestaand uit stilstaand beeld. Zodra er resultaat is sturen wij een aantal concepten per email voor feedback.

Deze stap is bedoeld om de uitlijning van alle elementen helder te hebben voordat we beweging er in aanbrengen.

Ontwikkeling

Hier maken wij de beweging en animatie in de banner. Hebben wij eenmaal resultaat dan sturen wij een link naar de voorbeelden of wij sturen de banners of videos per wetransfer toe.

Met daarna een aantal feedback rondes komen wij samen tot een geweldig resultaat.

Oplevering

De banners zijn klaar! Na een aantal tests leveren wij per formaat een ZIP bestand op. Vanaf nu kan je zelf aan de slag en kan je de banners zelf uploaden naar jouw banner netwerk of website.

Start vandaag nog jouw bannerproject!

Wij kunnen vandaag starten aan jouw bannerset. Wij maken graag eerst een offerte. Al je materiaal kan je alvast aanleveren via creation wetransfer. Na akkoord op de offerte kunnen wij starten.

bannerset offerte aanvragen
email icon