Werkwijze

Banner laten maken
in 5 stappen

Wil jij banners laten maken? Wij maken html5 banners op maat in vijf heldere stappen. Zo heb jij in vijf werkdagen je bannerset gereed en kan jouw reclame campagne online.

bannerset offerte aanvragen
Toch nog een vraag? 
Bel 010 - 2680368

Offerte

Duidelijke afspraken vinden wij fijn. Daarom maken wij graag een offerte met daarin de te leveren bannerset, levertijd en prijsafspraak. Start nu en vraag een offerte aan.

Briefing

Voordat wij aan het werk gaan hebben wij graag alles duidelijk. Daarom vragen wij alles aan te leveren via de creation wetransfer. Denk hierbij aan logo's, lettertypes, foto materiaal en eventuele eerdere ontwerpen.

Ontwerp

Nu gaan wij lekker creatief aan de slag. Wij maken een grafisch ontwerp bestaand uit stilstaand beeld. Zodra er resultaat is sturen wij een aantal visuals per email voor feedback.

Ontwikkeling

Hier maken wij de beweging en animatie in de banner. Eenmaal klaar sturen wij een link naar het resultaat. Met een aantal feedback rondes komen wij samen tot een geweldig resultaat.

Oplevering

De banners zijn klaar! Na een aantal tests leveren wij per formaat een ZIP bestand op. Vanaf nu kan u zelf aan de slag en kan u de banners zelf uploaden naar uw banner netwerk of website.