Bannersets voor display campagnes

Succes met internet reclame begint
met een creatieve bannerset.

Creation maakt bannersets voor alle bekende netwerken. Wij leveren 100% Nederlands maatwerk en geven garantie op de banners. Binnen 5 werkdagen kan jij zelf met je reclame banners aan de slag.

Vraag vrijblijvend een heldere offerte aan!
Bannersets

Snelle levering. Binnen 5 werkdagen werkt jouw reclame campagne

Eerlijke tarieven. Heldere offerte vooraf en betalen na oplevering.

Alle bekende netwerken. Google Ads, AdForm en Microsoft Bing.

Tevreden klanten

Vele bedrijven en bekende merken hebben succesvolle
online reclame campagnes met een bannerset van Creation.

banners herobannerset frieslandbanners RTL

Bannersets

Voor elke display campagne de juiste banner

Statische banners

Statische banners zijn stilstaande JPG of PNG afbeeldingen. Wij leveren deze standaard mee als een fallback voor bewegende banners.

Animated GIFs

Eenvoudige bewegingen kunnen worden gemaakt in animated gifs. Deze banners kunnen makkelijk op elke website worden geplaatst.

HTML5 bannersets

De huidige standaard voor perfecte beweging en animaties met interactie. Kwalitatief gezien is deze bannerset de beste keus.

AVI of MPG

Animaties opgeleverd als video bestand. Perfect voor facebook, instagram en youtube reclame.

Banner netwerken

Onze bannersets zijn geschikt voor de volgende netwerken

Google Ads

De perfecte tool om zelf te starten met bannering: Google Ads. Onze Google Ads banners hebben de hoogste CTR en worden getest opgeleverd.

Google Ad manager

Serieus met bannering aan de slag en wil je 30% van het internet bereiken? Dan maken wij graag een Google Ad Manager bannerset, voorheen doubleclick.

Facebook

Het perfecte netwerk voor reclame en targeting van de juiste doelgroep. Wij ontwerpen afbeeldingen en AVI banners voor Facebook Ads.

Adform

Adform is één van de grootste onafhankelijke banner netwerken. Wij maken, ontwikkelen en testen Adform bannersets.

Daisycon

Daisycon is een groot affiliaat netwerk. Voor een succesvolle affiliate campagne zijn bannersets belangrijk. Wij kunnen zowel animated GIF als HTML5 bannersets opleveren.

Instagram

Vergelijkbaar met Facebook maar toch weer eigen formaten en video soorten. Wij maken de Instagram animaties zodat je zelf aan de slag kan.

Bannerset voorbeelden

banner funda
banner kvk
banner voorts

Vragen die je wellicht nog hebt

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Welke banner formaten kan ik het beste kiezen?

In ons offerte formulier staan de banner formaten in volgorde van hoe vaak ze voorkomen op de Nederlandse markt. Klikt je de bovenste vijf formaten aan dan zit je altijd goed. De bovenste vijf formaten hebben gezamenlijk een marktaandeel van 85% vann alle online banners.

Kan ik het beste voor animated GIF of voor HTML5 banners kiezen?

Dit hangt geheel van het doel en netwerk af. Kleine websites kunnen niet altijd HTML5 banners laten zien. Daarom wordt er dan nog wel eens gekozen voor animated GIF. Ook voor e mailmarketing worden vaak GIF banners gebruikt. Voor het Google Ads netwerk is een HTML5 banner een prima keuze. Bij een HTML5 banner zien de bewegingen er vloeiender uit in tegenstelling tot een animated GIF.

Ik heb de banners heel snel mogelijk. Is dat mogelijk?

Vaak wel, niet altijd. Onze normale levertijd voor een bannersetje is vijf werkdagen. Sneller is mogelijk, daar rekenen wij een spoedtarief voor. Of met spoed leveren ook mogelijk is in onze agenda moet wel vooraf worden besproken.

Krijg ik garantie op een bannerset?

Ja, op de technische werking van de HTML5 banners krijg je garantie. Voor oplevering van Google Ads banners uploaden wij de bannerset als test naar het netwerk. Zo weet je dat de banners technisch goed werken en door het netwerk worden geaccepteerd.

Bannerproject starten

Wil je weten wat jouw bannerset kost? Vraag een offerte aan. Ons streven is dezelfde werkdag nog een offerte te versturen.