Zoekt u snel resultaat, een manier om direct meer bezoekers naar uw website te trekken? Zet dan in op Google Ads. Met deze dienst van Google kunt u eenvoudig binnen de zoekmachine adverteren voor uw uw website of webwinkel. U betaalt hierbij alléén als mensen ook daadwerkelijk op uw advertentie klikken.

Waarom Goolge Ads

De kracht van Google Ads zit hem in de eenvoud. Korte advertenties die precies zijn toegesneden op uw producten. Daar zit ook een moeilijkheid. Hoe zorgt u ervoor dat de tekst specifiek op u van toepassing is, en hoe spreekt u de juiste doelgroep aan? En dat in slechts enkele woorden. Creation helpt u bij het hele traject; van het opzetten van de campagne, het formuleren van de best werkende Ads advertentie(s) tot het monitoren en eventueel aanpassen van de campagne om zo effectief mogelijk de kracht van Google ads te gebruiken.

Voordelen van Goolge Ads

Er zijn diverse redenen, om te kiezen voor een campagne in Google Ads:

  • Direct een zichtbaar effect
  • Kosten zijn eenvoudig te beheersen
  • Eenvoudig nieuwe klanten werven
  • Gegarandeerd een goede zichtbaarheid in zoekmachines
  • Google Ads is geschikt voor ieder budget
  • No Cure, No Pay: alleen betalen voor behaalde resultaten.

Hoe helpen we u met een Google Ads campagne?

U zet Google Ads in om úw doelgroep naar úw producten te leiden. Wij kijken daarom eerst goed naar uw specifieke huidige situatie en bepalen aan de hand hiervan een passende strategie. Als u eerder al Ads-campagnes heeft ingezet houden we ook deze ook tegen het licht. In overleg kunnen we ervoor kiezen een bestaande campagne verder te optimaliseren.

Zoekwoorden onderzoek

Vast onderdeel is het zoekwoorden onderzoek. De campagne wordt gestart met de meest kansrijke zoekwoorden. We stellen aan de hand hiervan compacte advertenties op waarin de zoekwoorden goed tot uiting komen. Na enkele dagen bekijken we de gemeten resultaten en optimaliseren de zoekwoorden/advertenties. Dit proces zal diverse keren herhaald worden.

Essentieel is het om een match te maken met de daadwerkelijke verkopen binnen uw bedrijf. Om die reden is het belangrijk voor het succes de campagne ook over een langere periode te volgen. Het zal u niet verbazen dat de campagne regelmatig onderhouden moet worden. Creation kan in een aantal uren per maand ervoor zorgen dat uw campagne maximaal effect heeft én houdt.

Graag vertellen we in een persoonlijk gesprek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van Google Ads. Naast het beheren en het maken van nieuwe campagnes zorgen wij ook met de optimalisatie voor Google en helpen wij bedrijven met de conversie te verhogen.