Zoekmachine optimalisatie vergroot de vindbaarheid van uw website. Een goed vindbare website is een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle website en daarmee ook een onmisbaar onderdeel in het succes van uw bedrijf. Wij zorgen dat uw website bij de bovenste resultaten verschijnt als er op door u gekozen zoekwoorden gezocht wordt in zoekmachines als Google en Bing.

Een goed vindbare website

Om goed vindbaar te zijn moet uw website in zijn geheel worden afgestemd op de gebruiker en de zoekmachine. Het gaat hierbij niet alleen om de opbouw van de website maar ook om de content op pagina’s, de links tussen pagina’s en de techniek achter de website.

Voordelen van SEO

SEO heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Uw bestaande website wordt als basis gebruikt
  • SEO is duurzaam, door een blijvend effect
  • Pagina’s kunnen per stuk worden geoptimaliseerd
  • Geen terugkerende advertentiekosten

Hoe voeren wij SEO voor u uit?

Allereerst bekijken we uw huidige situatie grondig. Waar staat uw bedrijf, in hoeverre is uw website al ingericht op zoekmachines, op welke doelgroep mikt u? Hierbij hoort ook een zoekwoordenanalyse; welke zoekwoorden gebruiken uw potentiële klanten? Afhankelijk van uw situatie wordt de strategie bepaald.

Worden zoekwoorden bijvoorbeeld breed ingezet of richten we ons juist op een beperkt aantal zoekwoorden? Met deze basis kijken we naar hoe de content op pagina’s voor wat betreft lengte en inhoud geoptimaliseerd kan worden. Vervolgens wordt de techniek achter uw website geoptimaliseerd, door bijvoorbeeld HTML-codes aan te passen en plug-ins te configureren.

Wanneer uw website geoptimaliseerd is, helpen we u bij zogenaamde linkbuilding. Veel kwalitatief goede links naar uw website en een goede interne structuur zorgen ervoor dat u beter scoort in zoekmachines.

Tot slot is het zaak om actief op sociale media te zijn en nieuwe content aan uw website toe te voegen. U zult als ondernemer inderdaad ook zelf een actieve bijdrage moeten leveren! Denk hier bijvoorbeeld aan het bijhouden van een blog. Creation helpt u graag bij het creëren en optimaliseren van deze content.

Een geslaagde inzet van zoekmachine optimalisatie, vraagt tegenwoordig om specialistische kennis. De wereld van SEO verandert snel. Wij vinden het daarom belangrijk regelmatig contact te houden en waar nodig bij te sturen.

Leer meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek en vertel ons uw ideeën!