Google analytics gebruiker toevoegen

Om iemand toegang te geven tot je Google Analytics account:

• Klik vanuit Google Analytics links-onder op het grijze tandwieltje met de tekst "beheerder".
  • Klik in de eerste kolom 'Account" op "Toegangsbeheer voor account".
  • Je krijgt een lijs met alle email account die toegang hebben tot jouw account. Klikt hier recht-boven op de blauwe + en kies voor gebruiker toevegen.
  • Tik vervolgens het emailadres in van degene die je wil toevoegen en kies in het het veld eronder de juiste rechten. Voor het toevoegen van een online marketeer is de rol "Beheerder" nodig.
  • En kies rechts-boven de knop "Toevoegen".

De toegang die je heb gegeven kan je elk moment in de toekomst weer intrekken. Zo hou je controle over je eigen account.

Je kan naast de verschillende rollen ook vanaf verschillende niveaus rechten geven. Zo kan je kiezen voor het hele account, enkel de Property of enkel één weergave.