Wat zijn flash banners?

Flash banners was een visueel aantrekkelijke manier om je boodschap over te brengen op het internet. Ze waren gemaakt van animaties en bewegende beelden, waardoor ze erg opvielen. Ze waren in het verleden een van de meest populaire manieren om online reclame te maken.

Flash banners werden gemaakt in een het programma Adobe Flash. Nadat Google stopte met het ondersteunen van het weergeven van flash in de browser is snel achteruit gegaan met het marktaandeel van flash. Inmiddels zijn flash banners volledig vervangen door HTML5 banners. Lees alls over de banner tarieven.